Ήταν ανήσυχος και μιλούσε στο τηλέφωνο πριν δεχθεί τα φονικά πυρά ο Ροδοθέου (pics)

Το πάζλ της ενέδρας θανάτου στον επιχειρηματία Άντρο Ροδοθέου στήνουν οι ανακριτές της υπόθεσης – Γιατί βρέθηκε στο συγκεκριμένο εξοχικό – Πως τον έπληξαν τα πυρά του εκτελεστή – Τι έκανε κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο μικρό σπιτάκι – Όσα κατέθεσαν στην αστυνομία τα πρόσωπα που βρίσκονταν μαζί του – Όλο το χρονικό της υπόθεσης

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ψάχνουν την άκρη του νήματος που ενδεχομένως να οδηγήσει στον εκτελεστή ή τους εκτελεστής της φονικής ενέδρας σε βάρος του Ροδοθέου οι ανακριτές της υπόθεσης.

Ο 61χρονος Άντρος Ροδοθέου μετέβη στην εξοχική κατοικία του στενού του φίλου και κουμπάρου γύρω στις 6 το απόγευμα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο επιχειρηματίας συνήθιζε να μεταβαίνει στο συγκεκριμένο εξοχικό σπίτι αρκετά συχνά και να κάθεται για φαγητό με τους φίλους του.

Πήγαινε συχνά στο εξοχικό σπιτάκι για φαγητό…

Πληροφορίες της Cyprus Times αναφέρουν ότι ο Ροδοθέου μετέβαινε στο συγκεκριμένο σπιτάκι, από τη Λευκωσία όπου διέμενε, μέσω αγροτικών δρόμων και όχι του αυτοκινητόδρομου, με το αλεξίσφαιρο τζιπ όχημα του.

Ο Ροδοθέου έφτασε τελευταίος στην εξοχική κατοικία.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Αυτό είναι το εξοχικό σπιτάκι που έπεσε νεκρός ο Ροδοθέου
«Χτενίζουν» την περιοχή που στήθηκε η ενέδρα θανάτου στον Ροδοθέου (pics)
Ήταν ανήσυχος και μιλούσε στο τηλέφωνο…

Τα άλλα τρία πρόσωπα που βρίσκονταν μέσα στο μικρό σπιτάκι μαζί του, ανακρίθηκαν από την αστυνομία και έδωσαν πληροφορίες. Όπως ανέφεραν, ο Ροδοθέου από το απόγευμα που αφίχθηκε στο εξοχικό του κουμπάρου του, φαινόταν νευρικός και ανήσυχος και ότι το τηλέφωνο του κτύπησε αρκετές φορές. Συγκεκριμένα, βγήκε δύο φορές έξω από το μικρό σπιτάκι, με τους άλλους παρευρισκόμενους να θεωρούν ότι είχε κάποια τηλεφωνική συνομιλία.

Οι ανακριτές παρέλαβαν το τηλέφωνο του θύματος, ωστόσο σύμφωνα και με τις πρώτες πληροφορίες δε φαίνεται να προκύπτει οτιδήποτε ουσιαστικό.

Το χρονικό του εγκλήματος…

Το άγριο φονικό διαπράχθηκε γύρω στις 9 το βράδυ.

Οι πυροβολισμοί από πυροβόλο όπλο, φαίνεται πως ρίφθηκαν εναντίον του Ροδοθέου από την απέναντι όχθη του ποταμού, δίπλα στην οποία είναι κτισμένη η μικρή εξοχική κατοικία. Ο εκτελεστής έδρασε όταν ο Ροδοθέου επιχειρούσε να μεταβεί από το ένα σημείο του δωματίου στο άλλο, για να μεταφέρει ένα πιατάκι με γλυκό. Εκείνη τη στιγμή που περνούσε μπροστά από συρόμενη τζαμαρία ο εκτελεστής βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία και ο επιχειρηματίας δέχθηκε αριθμό πυροβολισμών από πυροβόλο όπλο.

Αν και απαντήσεις αναφορικά με τα θανατηφόρα χτυπήματα στο θύμα θα δώσει η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, εικάζεται ότι ο Ροδοθέου δέχτηκε μεν αριθμό πυροβολισμών, ωστόσο πλήγηκε από έναν αριστερά της κοιλιακής χώρας.

Σε δηλώσεις προέβη ο Ιατροδικαστής Σοφοκλής Σοφοκλέους. «Μέχρι στιγμής έχουμε δει ότι δέχτηκε πυροβολισμό από πυροβόλο όπλο, από μακρινή απόσταση». Σε ερώτηση κατά πόσον ήταν ακαριαίος ο θάνατος του, ο κύριος Σοφοκλέους είπε ότι αυτό είναι κάτι που θα καταδείξει η νεκροτομή.

Η σορός του Ροδοθέου μεταφέρθηκε γύρω στις 11 και 30 στο Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου θα διενεργηθεί η νενομισμένη νεκροτομή.

Στο μεταξύ τις έρευνες δυσχεραίνει το δύσβατο της περιοχής και οι κακές καιρικές συνθήκες. «Γίνονται έρευνες με τη βοήθεια ανιχνευτικών σκύλων για εντοπισμό στοιχείων σε σχέση με τους δράστες όπως και κάλυκες όπλου. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε εντοπίσει οτιδήποτε. Αντιλαμβάνεστε το δύσβατο της περιοχής, τις καιρικές συνθήκες, ωστόσο οι προσπάθειες συνεχίζονται» είπε ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού Ιωάννης Σωτηριάδης σε σημερινές του δηλώσεις από την σκηνή του εγκλήματος.

Και ανέφερε ότι «έχει εκ πρώτης όψεως εντοπιστεί το σημείο από το οποίο ρίφθηκαν οι πυροβολισμοί και επικεντρωνόμαστε στο σημείο αυτό. Είναι από μακρινή απόσταση την οποία σε αυτό το στάδιο δε μπορούμε να υπολογίσουμε».

«Φαίνεται από τις εξετάσεις ότι η ρίψη των πυροβολισμών έγινε από το απέναντι σημείο. Δεν έχουμε ένδειξη αν ο εκτελεστής ήταν ένας ή ήταν δύο, ωστόσο υπολογίζουμε, αν θέλετε εικάζουμε ότι σίγουρα πρέπει να ήταν περισσότεροι του ενός», είπε ο κύριος Σωτηριάδης.

Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται.

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(function(i,s,o,g,r,a,m){i[‘GoogleAnalyticsObject’]=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,’script’,’//www.google-analytics.com/analytics.js’,’ga’); ga(‘create’, ‘UA-65764525-1’, ‘auto’); ga(‘send’, ‘pageview’);

http://code.jquery.com/jquery-1.9.1.jshttp://code.jquery.com/ui/1.10.3/jquery-ui.js$(function() { $( “#dialog” ).dialog(); });

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: