Σόφη Πασχάλη: Αποκάλυψε τι συζήτησε με την παραγωγή μόλις βγήκε από το παιχνίδι!


Το είπε για πρώτη φορά

Η Σόφη Πασχάλη το προηγούμενο διάστημα είχε βρεθεί έντονα στα φώτα της δημοσιότητας, ειδικά μετά την αποχώρησή της από το Survivor, όπου κλήθηκε να δώσει κάποιες απαντήσεις και να λύσει μερικά αναπάντητα ερωτηματικά που γεννήθηκαν στο τηλεοπτικό κοινό.

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η yoga instructor σε συνέντευξή της σε ελληνικό, εβδομαδιαίο περιοδικό, κλήθηκε να αποκαλύψει το πώς αισθάνθηκε όταν αποχώρησε και αντιλήφθηκε την αρνητική στάση του κόσμου προς εκείνη.

“Με το που βγήκα, μου μίλησε η παραγωγή για να μου το εξηγήσει όλο αυτό, επομένως λίγο με ηρέμησαν. Γιατί, αν το βλέπεις χωρίς να έχεις έναν άνθρωπο κοντά σου εκείνη την ώρα, παθαίνεις ένα σοκ. Ευτυχώς δεν σε αφήνουν μόνο, οπότε σιγά-σιγά με την κουβέντα, το τοποθέτησα στη σωστή του διάσταση”, είπε η Πασχάλη χαρακτηριστικά.

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(function(i,s,o,g,r,a,m){i[‘GoogleAnalyticsObject’]=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,’script’,’//www.google-analytics.com/analytics.js’,’ga’); ga(‘create’, ‘UA-65764525-1’, ‘auto’); ga(‘send’, ‘pageview’);

http://code.jquery.com/jquery-1.9.1.jshttp://code.jquery.com/ui/1.10.3/jquery-ui.js$(function() { $( “#dialog” ).dialog(); });

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: